KÜTAHYA / MERKEZ - Andız İlkokulu

May

Andız İlkokulu Birleştrilmiş Sınıfı ve Anasınıfı annelerinin anneler günü kurlandı.

May

Andız İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği yapıldı.

May

Andız İlkokulu Anasınıfı ve Birleştirilmiş sınıfında bayramlaşma merasimi yapıldı.

Ara

Tutum,Yatırım ve Türk Malı Haftası etkinlerine okulumuz birleştirilmiş sınıfı ve anasınıfı öğrencilerinin katılımıyla başlandı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Kütahya İl Temsilcisi olarak okulumuzun birleştirilmiş sınıf öğretmeni Rumeysa DEMİR, Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 81 ilden seçilen öğretmenlere yönelik makam kabulü ve davet yemeğine katıldı.

May

Ramazan bayramı münasebetiyle okulumuzun çalışanları, velilerimiz ve öğrencilerimiz bayramlaştı.

May

Empati Okulu Projesinin Kimya profesörümüz Nobel ödüllü hocamız Prof Dr Aziz Sancar ön sözüyle yayımlanan kitabına "Ben Olsaydım Oyunu" hikayesiyle destek olan okulumuz birleştirilmiş sınıf öğretmeni Rumeysa DEMİR, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan BAŞYİĞİT'e Empati Okulu kitabını takdim etti.

May

Andız İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi.

May

Andız İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Muhtar, veliler, öğrenciler ve mahalle sakinlerinin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Nis

Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü çalışanları tarafından Andız İlkokulu Birleştirilmiş Sınıfı ve Anasınıfına bilgi verildi.

Nis

Baharın gelmesiyle birlikte Andız İlkokulunda hobi bahçesi yapıldı.

Nis

Okulumuzun kurucu ortak olarak yer aldığı STEMasal projesinde ikinci senaryomuz bir Azerbaycan masalı "Canavar ve Durna" oldu. Azerbaycan ve Romanya ortakları da çalışmalara katıldı.

Nis

Andız İlkokulu "STEM SCHOOL LABEL-Stem Okul Etiketi "  ile ödüllendirilmiştir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan Anadolu Masalları projesinin Kütahya ekibinden masal öğretmenler, Türk Dünyası Ve Türk Toplulukları Haftası vesilesiyle Andız İlkokulunda buluştu.

Mrt

Okulumuzun kurucu ortak olarak yer aldığı STEMasal projesinde ilk olarak Tilki İle Leylek Masalı anlatıldı. Azerbaycan ve Romanya ortakları da çalışmalara katıldı.