KÜTAHYA / MERKEZ - Andız İlkokulu

EMPATİ OKULU PROJESİ KÜTAHYA'DA

Empati Okulu Projesinin Kimya profesörümüz Nobel ödüllü hocamız Prof Dr Aziz Sancar ön sözüyle yayımlanan kitabına "Ben Olsaydım Oyunu" hikayesiyle destek olan okulumuz birleştirilmiş sınıf öğretmeni Rumeysa DEMİR, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan BAŞYİĞİT'e Empati Okulu kitabını takdim etti. Ülkemizin çeşitli illerinden 32 eğitim gönüllüsünün desteklediği projede özellikle dezavantajlı bölgelerdeki okullara kitap desteği sağlamak ve empati değerine yönelik hikayeler aracılığıyla farkındalık sağlamak amaçlanmıştır.

Yayın: 02.05.2022 - Güncelleme: 02.05.2022 00:59 - Görüntülenme: 169