KÜTAHYA / MERKEZ - Andız İlkokulu

Etiket Sonuçları: elifuludoğan

May

Ramazan bayramı münasebetiyle okulumuzun çalışanları, velilerimiz ve öğrencilerimiz bayramlaştı.

May

Andız İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi.

May

Andız İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Muhtar, veliler, öğrenciler ve mahalle sakinlerinin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Baharın gelmesiyle birlikte Andız İlkokulunda hobi bahçesi yapıldı.

Mrt

Andız İlkokulu Anasınıfı öğrencileri "Mesleklerİ Tanıyorum" etkinliğini uyguladı.

Mrt

Andız İlkokulu Anasınıfı öğrencileri,  öğretmenleri Elif Uludoğan rehberliğinde 12 Mart İstiklal Marşının kabulüyle ilgili etkinlikler gerçekleştirdi.

Mrt

Okulumuzda AFAD Kütahya üyeleri tarafından doğal afet farkındalık etkinlikleri yapıldı.

Şbt

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Elif ULUDOĞAN rehberliğinde okulumuzda diş sağlığının önemi ile ilgili etkinlikler yapılarak  öğrencilerde farkındalık sağlandı.

Şbt

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Elif ULUDOĞAN rehberliğinde okulumuzda gece gündüz oluşumuna yönelik deney yapılarak  öğrencilerde farkındalık sağlandı.

Şbt

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Elif ULUDOĞAN rehberliğinde okulumuzda yağmur deneyi yapılarak bulut oluşumu ve yağmur yağmasına yönelik öğrencilerde farkındalık sağlandı.

Şbt

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile UNESCO işbirliğiyle yürütülen Anadolu Masalları Projesi aracılığıyla öğrencilerimiz Anadolu masallarını dinlemeye, anlatmaya devam ediyor.