KÜTAHYA / MERKEZ - Andız İlkokulu

DOĞADAN MERAKLI ÇAĞRIŞIMLAR: BİYOMİMİKRİ eTwinning PROJESİ

Biyomimikri yaklaşımıyla öğrencilerimizin dünyadaki bitki ve hayvanların özelliklerini gözlemleyerek incelemelerini sağlamak, böylece onlardan ilham alarak çeşitli problemlere çözüm üretmek amacıyla kurulan projemize 23.09.2020 itibariyle okulumuz birleştirilmiş sınıf öğrencilereiöğretmenleri Rumeysa Demir önderliğinde katılmıştır.

Biyomimikri yaklaşımıyla öğrencilerimizin dünyadaki bitki ve hayvanların özelliklerini gözlemleyerek incelemelerini sağlamak, böylece onlardan ilham alarak çeşitli problemlere çözüm üretmek amacıyla kurulan projemize 23.09.2020 itibariyle okulumuz birleştirilmiş sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmeni  Rumeysa Demir önderliğinde katılmıştır.Projede ülkemizin çeşitli illerinden 10 ortak ve öğrencileri yer almaktadır.

Yayın: 08.11.2020 - Güncelleme: 08.11.2020 01:30 - Görüntülenme: 404